Home>Lasrookafzuiging

Lasdampafzuiging: Voor de bescherming van u en uw medewerkers !

Wij hebben vele projecten gerealiseerd om de lasdamp uit de lucht te zuiveren. De giftige lasrook die vrijkomt tijdens het lassen kunt u opvangen door middel van lasrookafzuiging. LUTEC  zorgt voor een passende oplossing voor de lasdampafzuiging. Dit draagt bij aan het milieu én aan de gezondheid van uw medewerkers.

Door goede lasrookafzuiging: Schone binnenlucht

Lasrookafzuiging is belangrijk  voor een  gezonde werkomgeving. Een goede lasrookafzuiging zorgt ervoor dat de grenswaarden van schone binnenlucht worden nooit overschreden .De afzuigunit zorgt ervoor dat de lasrook- en lasdampen worden  gefilterd uit de binnenlucht.

Meer informatie over:

Lasdampafzuiging bij de bron is vaak niet mogelijk , dan wordt er ruimtelijke ventilatie toegepast met een deel luchtverversing. Er zijn vele mogelijkheden om de lasrook uit de lucht te filteren van een zeer eenvoudige oplossing tot gecompliceerde projecten met geïntegreerde verwarming. Deze lasrook oplossingen hebben een doel:

Gezonde schone lucht zonder lasdamp voor u en uw medewerkers! Onze technische adviseurs staan u bij om een passende oplossing te vinden.

Meer informatie op onze site www. lutec.nl

Volg ons ook op:

Volg ons ook op Facebook Volg ons ook op Twitter Volg ons ook op YouTube Volg ons ook op LinkedIn