Home>Info folders>Industriële ventilatie

Industriële ventilatie

Ventilatie van bedrijfshallen is een vak apart. Uw bedrijfshal beslaat al snel de nodige vierkante meters. In combinatie met de hoogte geeft dit een aanzienlijke inhoud. De kunst is uw medewerkers een goed klimaat te beiden zonder dat dit ten koste gaat van de hoge enegiekosten. Specifieke oplossingen in combinatie met enegiebesparende maatregelen staan voor duurzame investeringen en een gezond werkklimaat.

Afhankelijk van uw situatie en wensen biedt LUTEC Luchttechniek BV u diverse systemen of combinaties van systemen, met als doel een optimaal leefklimaat in uw bedrijfshallen. De bedrijfactiviteiten zijn het uitgangspunt. Van lichte tot zeer zware vervuiling wordt gekeken welke technieken nodig zijn om het klimaat te kunnen beheersen.

De systeemconcepten kenmerken zich in de volgende functionaliteiten:

 Ventilatie              Verwarming            Filtering                   Koeling               Geurbestrijding

                                                

Deze worden afgestemd op de situatie. Wat zijn de wensen, voorschriften en wettelijke eisen? De mogelijkheden tot energiebesparing en subsidieregelingen worden hierbij nader bekeken. Het uiteindelijke resultaat zal een totaal concept zijn passend bij uw organisatie en gericht op de toekomst.

    verticale verdringing  Rooster en leidingen voor het afzuigen van lasrook 

Onze adviseurs begeleiden het complete traject van ontwerp tot realisatie, daarbij ondersteund door eigen project-en montageteams. De installaties worden compleet opgeleverd met een servicecontract, zodat u ook in de toekomst verzekerd bent van een optimaal rendement van uw investering.

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Volg ons ook op:

Volg ons ook op Facebook Volg ons ook op Twitter Volg ons ook op YouTube Volg ons ook op LinkedIn